Sunday, March 16, 2008

marsstorm?

Jaha...Det har varit ett underbart väder hela dagen fram tills nu. Hörde ett jäkla väsen på verandan, tänkte att grannhunden kanske var här och snokade och kanske vält en pulka. Utebelysningen hade gått tidigare idag så det kändes inte så kul att sticka ut huvudet. Men när jag gjorde det så höll dörren på att blåsa iväg för mig. Det snöade och blåste väldigt kraftigt. Vart kom det ifrån kan man fråga sig....Och när jag tidigare idag varit smått salig för att det fanns lera att trampa i. Nu ligger det nån centimeter snö på det. :-( Vill ju ha vår NU!
Var och hämtade tapetrullen idag och lyckade låsa upp dörren på första försöket. Det är en lite krånglig dörr, hela nyckeln försvinner nästan i den....Men istället för att gå tillbaka och börja fixa skafferiet så blev jag kvar och rotade i gamla barnkläder. Hittar alltid något nytt där. Så jag kom hemdragandes med två påsar kläder till bobo. Fann bla ett par gummistövlar som han fick ta en provpromenad i senare.
Var nog ute på promenad nästan en timme idag. Bobo älskar att vara ute och upptäcka världen. Och att skratta åt vovven så han får hicka :-) Gick ner i änga och vände. På tillbakavägen fick han syn på en harv ute i ett land. Så han sa "titta titta harv" och trodde det var morfars harv. Trodde att han kanske skulle säga "manin" (maskin) men han visste allt att det var en harv. *stolt* Han plockade lite gamla fröställningar av röllekor som han skulle ha hem i vas och lite stenar att lägga i bandis. Bandis är en av byggare bobs maskiner (bandtraktor) och den brukar få följa med på promenaderna.
Tittade till den stora gamla lönnen i trädgården. En av stammarna håller på att ge sig så det blir till att få bort den innan den ramlar ner på något/någon. Mange har ringt på förstärkning så vi får väl se när han har tid att dyka upp. Har ett till träd att ta bort förresten..en gammal rönn som också håller på att ge sig och lutar sig lite slött mot ett annat mindre träd. Det finns att göra herregud, det tar nog en livstid att få ordning på allt som behöver fixas.
Klippte mange förut med maskinen, han började bli långhårig. Inget ont med det men en del ska ha kort hår andra långt.
Vad ska man mer säga? Jag är på löjligt gott humör fast snön har väl dämpat det lite...Ska ta ngt att äta nu och sen spela lite sims 2 igen!
Kram på er!!

No comments: