Friday, February 15, 2008

Sågspån och apelsinsaft

Förkylningen hänger sig kvar hos Bobo. Lider så med stackarn som hostar, nyser och snorar. Han har lite feber och är såklart lite gnällig på rösten men det får man vara när man är sjuk. Han orkar iaf busa runt lite ändå.
Vi har gjort apelsinsaft idag. Själva saften från apelsinerna ska inte koka så vitaminerna behålls ganska bra. Det går inte att jämföra smaken med den som finns i affären, det smakar verkligen apelsin. Till och med lilleman tyckte det var gott och han brukar annars inte vilja ha saft.
Har sågat ner några träd bredvid mammas vedskjul som låg mot taket till. Älskar att såga, klippa och dra undan träd. Jag är konstig jag vet....Skönt att få arbeta med kroppen!
Lånade tvättmaskinen hos mormor eftersom vi fortfarande har avloppsproblem här. Igår satt jag och mamma i tvättstugan ett par timmar och tvättade. Det går till så att den ena startar och stänger av maskinen hela tiden den sköljer så det inte ska rinna ut för mycket. Dvs inte över tröskeln och ut i hallen. Den andre öser vatten med skyffel och trasa i en hink som sen hälls ut i bäcken ute. Slitgöra ja.
Nu ska jag slötitta på lets dance med mamma.
Hejsvejs

No comments: