Friday, February 8, 2008

3 tårtor


Mormor fyller år idag och bjöd in oss på tårta. Eller rättare sagt tre stycken så nu har man mumsat lite. Hon blev glad för fågelstugan, den gamla har ju börjat rasa ihop lite. Ska snart käka och sen följa med mamma till doktorn igen. Så vi får väl gå och fönstershoppa under tiden.

Igår var vi ju på kladdis så jag decouperade en skokartong, de är perfekta att förvara fröpåsar i. Har två fulla redan så....Grannen ringde medan vi var där och det var så roligt att prata med henne igen och det verkar som om de ska få komma hem tidigare från sjukhuset än vad som var tänkt. Håller tummarna för det. :-)

Bakade limpor på kvällen, gott, gott!

Har skottat snö över lite perennsådder och sått lite mer som ska stå inne ett dygn och suga åt sig fukt. Börjar redan bli dags att omskola lammöronen det har blivit kraftiga och fina och har fått riktiga blad. Även basilikan har börjat fått nya bladpar och de luktar redan gott de små raringarna.

Nu ska jag försöka städa upp lite, vi får kanske besök i helgen och eventuellt en övernattning så de värsta hundhåret får man väl försöka ta bort haha!

No comments: