Sunday, December 21, 2008

zombie

Skulle kunna ta ett skådisjobb som zombie nu...Hade bara sovit en halvtimma inatt när jag blev väckt. Sen kunde jag inte somna om på en stund och att smita upp ur sängen var bara att glömma eftersom joar sov på min arm. Han sover så dåligt nu när han är sjuk. Nåja jag fick sova ca 3,5-4 timmar iaf innan klockan var fem och det var dags att gå upp. Just nu skulle jag hellre sova på soffan eller ett hotell så att jag fick sova en hel natt och vakna när jag vill. Vilken lyx.
Bobo har varit intensiv idag, trots förkylning. Han har rivit ner en ljusstake i golvet så att två av lamporna gick i kras och lyckades få tangentbordet ur funktion. Mange gjorde ngt med drivrutinerna så det fungerar igen.
Fröken höst var här en sväng mitt på dagen och bytte julklappar och fikade te och julkakor.
Åt pannkakor till middag.
Efter disken kom Daniel förbi med lutfisken och fick sig kaffe. Joar var glad över att få en lekfarbror och skrattade så han höll på att få hicka. Satt och babblade tills joar skulle lägga sig. Under tiden var bobo högt och lågt för att få uppmärksamhet.
Precis efter att lillen lagt sig kom morfar (bobos) hem. Var rädd att han skulle höra honom och inte kunna somna men det gick bra.
Har slagit in lite fler julklappar. Och varit sur på gubben :/
Vet inte vad det är för fel på mina ben men de värker...Ska strax gå och lägga mig och förhoppningsvis somna. Men jag gruvar mig. Vet att jag kommer sova oroligt. Skulle nog t.om hellre tälta i kylan...Nej kanske inte...Men nu pladdrar jag. Mange håller på att bli vansinnig för att jag pladdrar på om allt och inget. Men det är som att prata med sig själv. Får varken protester eller medhåll. Tråkigt.
Imorrn ska jag jobba, ska bli kul. Där kan man ha diskussioner åtminstone :)
Tralalala nu får jag ta mig i kragen och lägga mig. Måste ställa in mig på att det är jobbdag.
Men men Natti då...

No comments: