Monday, December 29, 2008

Närmar sig 20 minus

Imorse var det 18-19 grader kallt ute...Brrr. Lyckade iaf få eld i vedspisen utan alltför mkt besvär. Inte ofta jag blir så lycklig att jag utropar "halleluja det brinner tamigfan"....Skulle behöva minska på svordomarna innan jag blir svart i munnen hahaha. Har sovit gott inatt. Mange har fått ligga på soffan eftersom han har hemsk hosta som stör både mig och bobo. Skönt med mkt plats i sängen! Den bästa tiden på dagen är när bobo vaknar, tar av sig strumporna, kryper ner under mitt täcke, lägger huvudet på min kudde och säger "starta teven". Då är det bara mys en stund innan vi går upp!
Igår trotsade jag kylan och tog första skidturen för året, jätteskönt att komma ut i solen och sträcka ut lite. Gjorde god mat av det sista av julskinkan, en gratäng med vispad grädde och chilisås.
På kvällen sarr jag i telefon med en kompis tills strömmen bröts i bärbara telefonen. Efter det gick jag över till grannen och myste med lille samuel. Ett glatt charmtroll med ett leened som smälter hjärtan :)
Men nu ska jag leka med mitt charmtroll som just nu är arg över ngt...

No comments: