Saturday, August 6, 2011

borta bra men hemma bäst


Det är kanske en utsliten klyscha men det stämmer verkligen. Har varit ute på resande fot sedan i måndags. Första natten sov vi i falkenberg, sen blev det skåne för hela slanten till på fredag då vi åkte hemöver igen. Såg mycket roligt, tropikariet i helsingborg, johannamuséet, fyren i smygehuk och en del annat.Och fyren vid morups tånge som syns på bilden ovan. God mat och trevliga hotell. Sista natten sov vi hos syster, kusinerna lekte och vi grillade och pratade en bit in i natten. Kul att ses igen! På vägen hem gick det inte så snabbt då vi hade en släpkärra med oss....Men det var skönt att komma hem till sin egna säng igen, kallt och gött var det i sovrummet också. Det var kortversionen, orkar inte gå igenom detaljer men det var sammanfattat en trevlig semester.

Har nyss kommit in efter att ha varit i buskarna och plockat hallon. Blev nästan en liter, inte så mkt men jag har å andra sidan ingen plats i frysen!
Tyvärr verkar det ha blivit bladmögel på potatisen, det är ju inget ovanligt fenomen men trist ändå. Blir nog till att vi får slå av blasten så det inte sprider sig ner i potatisknölarna.

No comments: