Sunday, December 15, 2013

Fredag! Eller vänta nu....

Det är ju faktiskt söndag, min egen lilla fredag och dessutom tredje advent.

Har plockat ner kartongen med tomtar, skulle egentligen ha pyntat med sonen idag men det fanns inte riktigt tid ikväll...Så de får sova intullade i sina tidningspapperstäcken i samsovningskartongen tills imorgon. Eller, någon kanske jag plockar upp ikväll men småtomtarna får lilleman ställa fram. Han vann en liten fin ljusby på tombola, några tomtar och granar hörde till så vi fortsätter att fylla på med småtomtar tänkte vi!

Borde försöka få med mig den där granen hem också, prövade mammas spark ikväll så det kanske kan gå att lasta på den. Sonen firar hos pappa i år så vi får lov att klä granen lite tidigare. Och då är det ju en fördel om den faktiskt är hemburen också...hrrmm.

Typiskt nog fick pelletskaminen uppe för sig att ta jullov, inte permanent hoppas vi. Så vi får väl lov att elda med fortum under julen :(

Om det finns en Gud så kör han traktor,,,jag ser ju tydligt spåren av den :P
Imorgon ska det bli tjälknöl av älg. Så det är dags att stoppa in den i ugnen nu så får den stå och sköta sig under natten på låg temperatur. Till morgonen ska det kokas en god lag som den får gosa sig i några timmar i kylen innan de skärs upp. Potatisgratäng får det bli till, måndagslyx måste man ha emellanåt :)

No comments: