Saturday, December 1, 2007

december är här

Och det med snö och slask. Har haft ett rent ut sagt jäkligt väder idag och vägen var inget vidare.
På förmiddagen var vi och hälsade på en kompis och hennes kattunge Truls. Jättesöt liten misse som inte var överförtjust i Joar utan morrade och fräste lite åt honom. Inte så värst skrämmande morr iallafall :-) Blir lite sugen på att skaffa katt men det får bli efter eddie. Hund och katt går inte ihop i det fallet. Medan vi var där fick Mange ett samtal och blev skickad på jobbintervju på Dutchmountain. Så han for upp efter att joar sovit middag och det verkar som han fått jobbet. Visserligen bara deltid men det är ju bra med alla småjobb också.
Joar råkade ut för en tvålolycka vid diskbänken idag. Stod och lekte med flytande tvål och kletade i håret och på kinderna. Tyvärr hamnade det också i ögonen.... Stackarn blev panikslagen och grät och skrek eftersom det nog gjorde ont och han inte kunde se något. Så vi skyndade oss till duschen och spolade vatten i hans ansikte. Det gjorde väl kanske inte saken bättre enligt honom men tvålen försvann nog iaf. Han lugnade sig så vi kunde läsa bok och blåsa såpbubblor innan han fick duscha. Denna gång utan kläder.
Nu sover lillgrisen och jag ska nog snart göra detsamma. Hoppas på bättre väder imorgon om vi ska kunna ta oss iväg på julmarknad.

No comments: