Tuesday, December 25, 2007

Livet efter julen


Nu är det snart över för denna gång. Julen alltså. Hade en trevlig julafton iallafall när den väl kom. Började med att alla fick ett varsitt litet paket i strumpan efter frukosten. Joar var ute och cyklade lite på sin 3 hjuling. Det säger ju en del om hur mkt snö vi har (hade, det snöar rätt bra nu). Pappa skulle självklart se kalle anka. Trodde att bobo skulle vara iaf lite intresserad av det men det blev mest till att jaga honom upp och ner för trappen. Sen julmiddag med en massa mat. Efter det gick vi för att ge tomtarna instruktioner och masker. Tyvärr var den ena masken ganska knycklig och gles i skägget. Mattias kunde knappt se något haha! de kom och tomtade för oss på aftonen. Lilleman tyckte det var helfestligt och skulle visa tomtarna alla andra tomtar som vi pyntat med.Och paket går ju att rycka ur tomtens hand, spelar ingen roll vems det var från början. :-) Tack för alla paket, ni som känner er träffade.

Tyvärr blev lillherrn för uppspelt och var svår att lägga (svårare än vanligt dvs) så vi tog en liten tur i skogen.

Idag har sambon och yngstkusin varit och åkt slalom/snowboard. Mange har inte stått på ett par skidor på 10 år men det gick bra och han hade jätteskoj! Sen har han fått hjälp av grannen med traktor att få loss sin mors bil som hade en möjlig köpare. Den blev såld efter 22 ikväll.

Imorgon ska vi ta en roadtrip till Orsa och hälsa på joars farmor och plastfarfar. Ska bli kul att se hur de har det därborta.

Dagens låttips får bli Moby med någon av sina låtar tex natural blues, porcelain eller souvenir som jag själv lyssnar på just nu.

No comments: