Sunday, December 23, 2007

klappat och klart

Nu är alla klappar färdiga men det är bäst att hålla dem gömda ett tag till, med en pakettokig joar är det inte så lätt att ha dem liggandes under granen hela halva morgondagen. Haha ja på tal om julgran ja....Detta är första gången vi har en gran utan varesig glitter eller toppstjärna. Påsen med de mjuka grandekorationerna har gått och gömt sig någonstans och vi finner den inte men den kommer nog fram lagom tills vi ska kasta ut granen, var så säker. :-)
Skinkan är griljerad och gröten är kokt. Jag är inte sådär galen i julmat direkt...Prinskorven och musten är nog det bästa. Resten kan man nästan strunta i. Förfasen eder folket!!!
Har träffat lite vänner i helgen och bytt julklappar. Jag har nog världens dubbelmoral egentligen. Gillar inte konsumeringshysteri i vanliga fall men blir lycklig av söta rosetter och glansiga papper...Ingen är perfekt antar jag, inte ens moi.
Vi har inte bråkat alltför häftigt här i städning och förberedelser. Inget blodvite har uppstått iaf men lite snäsningar och spydigheter hoppar gärna ut. Att det alltid ska bli så hysteriskt runt jul. Även lilleman har nog känt av den stressade stämningen här. Stackars liten.
Får återkomma när julen har avtagit och det inte finns mer godis att äta upp.
Dagens musiktips: Fairytale of new york med the Pogues. Bra julmusik det. :-)
God jul till er alla läsare av denna virriga blogg!

No comments: