Thursday, September 20, 2007

rubrik..


Jag måste visst bli bättre på att skriva rubriker...Men jag har brist på idéer. Denna dag har mest handlat om vår lilla resa till torsby. Följde med mamma när hon skulle till läkaren. Lilleman hade väldigt kul i väntrummet iallafall. Vi började med en tur till secondhanden såklart. Det är ju ett måste. Fyndade en del grejer idag faktiskt. En mysig brun handväska 40 kronor, en munkjacka från Diesel vit med oranga detaljer 30 kronor, bruna vinterfodrade mockastövlar 125 kr, byxor och tröja till lilleman för sammanlagt 30 kr. Så man får mycket för pengarna på den affären. Många verkar tro att det bara finns kärringkläder eller skulle ALDRIG ta på sig något som någon annan har haft. Den butiken har kläder för alla eftersom det är alla sorter som handlar där. Mångkulturellt och blandade åldrar. Love that shop :-)

Efter lasarettet for vi till apoteket och sen till Meba och köpte middag som vi tog med till svärmor och kalasade på. Toria nästa stopp och när vi väl kom hem var klockan 18.14...vi åkte vid 12 tiden så det blev visst en dagstripp.

Inatt kommer pappa hem och stannar i helgen. Han har med sig mammas dator som hon har trånat efter ett halvår eller så. Den fick ett litet sammanbrott och gick inte att starta så den har bott hos pappas polare i götet som har fixat till den. Pappa har arbetsdag i skogen på lördag tror jag. Inför älgjakten. Jag blir blodtörstig på hösten..Alla djur framstår som fina stekar, god färs och möra grytbitar. Njaaa inte vovven kanske men andra djur. Längtar efter att få putsa bort senor från köttet och känna lukten av vaxduken. Älg och lamm måste finnas i frysen varje vinter. Skulle inte vara fel med en gris heller.Synd att sambon inte vill äta upp djur som han fött upp själv annars kunde man ju ha litet eget kött ute i hagen och ladugården. Du är inte så hård som man kan tro Mange lille, hihi. Ta inte illa upp bara om du läser det här :-)

Nej nu ska man kanske ta och lägga sig annars sitter jag här och ordbajsar hela natten.

Natti natti

No comments: