Saturday, August 18, 2007

En vanlig lördagskväll


Slappar vid datorn en stund innan jag lägger mig och kollar någon dvd tills jag somnar. Har just varit hos mamma och gått ut med vovven. Bra mörkt och kallt ute nu, känns som hösten. Men lite mysigt är det allt att få krypa in i en stickad tröja :-)


Vad har vi gjort idag då...Pulat lite i renoveringsrummet, med våran takt blir det nog klart när lilleman börjar skolan ungefär, men det får väl ta sin tid. Sambon har klippt gräsmattan åt mamma och mormor. Skulle sen åka och tanka dunken så vi kunde få en snygg gräsmatta också men åkte ifrån dunken hemma. Har hänt förr, eller att han glömt den vid macken...Så det blev lite lösgodis och ett besök hos några bekanta. Lilleman fick mata kaniner, titta på hästar och hoppa studsmatta så han var nöjd. Vi fick oss kaffe så vi var också nöjda.

Har grävt lite i trädgården idag medans sambon tog dagsvilan med pôjken.


Är riktigt sugen på att klippa lugg nu. Om någon vet någon bra frisör i Torsby/ Hagfors området så tipsa gärna. Vill ju inte se ut som en gammal tant :/ Vill ha en sån där lång snedlugg men vågar inte sätta saxen i mitt hår annat än för att klippa topparna. Det går jättelätt, ska klippa mamma imorgon om det hinns.


Nää ska ta och plocka upp en kyckling ur frysen tills imorgon.

Sov sött!

No comments: