Thursday, March 26, 2009

snarkningar

lilleman ligger och snarkar bredvid. Jag blev snuvad på min kvällspromenad ikväll, lillen somnade i soffan helt plötsligt. Han har feber ikväll. Jag skulle jobba i helgen men nu blir det nog bara imorrn som det verkar, då mamma kan vara barnvakt.
Hmm jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Ibland kanske det är bättre att vara tyst..?
Solen har varit framme och jag har stökat runt hemma en stund. Längtar såå efter våren. Pappa har sett blåsippor och jag blir avundsjuk. Undrar när mina blåsippor blommar...det lär dröja. Bara snö överallt nästan. Men skaren är fin att gå på:)
Annars gör jag inte så värst mkt. Imorse var det nästan omöjligt att få ngt gjort. Tror det tog en halvtimme bara att ordna frukost eftersom jag glömde allting. Står bara och stampar eller far runt men det händer inget. Samma virrighet vid middagen då jag höll på att ha extra buljong istället för oregano och dessutom glömde bort att ha i ost i såsen. Det är ju det viktigaste av allt. Suck, tur att jag inte jobbar som kirurg..."hmm vart tog skalpellen vägen, jag höll ju i den nyss" "va? gav jag verkligen ingen narkos, förlåt"
natti med er, har varit tämligen sleten på eftermiddagen så det ska bli skönt att sova senna.

2 comments:

Fröken Höst said...

jaså du är lite virrig.
Känner mig smått deprimerad när jag sitter på universitete och gruvar mig för att gå ut härifrån. Vi har ju SÅ underbart väder. Snöyra men jag gissar att det inte är så mycket bättre hos er.

Anna, Fair and True said...

Hur gör ni med lillkillen nu? Varannan vecka?