Friday, March 6, 2009

Livstecken

Får väl lov att visa att jag lever. Det har varit en otroligt tuff vecka men idag har det känts lite lättare. Jag är en sån där som avskyr att ringa till myndigheter, elbolag och allt vad det är. Men har knappt gjort annat än suttit i telefon, varit på möten och packat åt magnus. Jo jag kikade in till grannen (fd) häromdagen på en kaffekopp. Skönt att komma hemifrån även om det bara var en liten stund. Idag blev det också lite variation. Skulle på möte kl.11. Vid halv tie dök det oväntat upp en ovanligt morgonpigg paparazzi så det blev lite bråttom allting. Men trevligt som alltid iaf och gött att bli uppmuntrad.
Jag o Bobo har byggt snögubbar på eftermiddagen, eller snökaniner rättare sagt...Mange har kört flyttlass hela aftan. Nu var han iaf snäll och har lagt joar åt mig så jag hinner plocka iordning lite för imorrn. Ska upp på jobb på morgonen, mamma likaså så bobo får åka in till pappa vid sju och vara där tills mamma slutar. Då får han träffa farmor iaf,hon skulle hjälpa till att ställa iordning och följa med Mange på shopping.
Ska nog lägga mig tidigt ikväll, tror det var 12 apornas arme på teve och jag har fortfarande inte sett hela så man kanske skulle göra ett försök.
Jaja nu vet ni att jag lever även om det varit svårt att få luft under veckan. Nu hoppas jag att det går uppåt men samtidigt är jag liiiite rädd. Varför? jaa säg det?
Men nu smiter jag :)
Natti

No comments: