Tuesday, March 10, 2009

Skrockfull

Ja jag är hemskt skrockfull...Mitt värsta är väl "om du sjunger före frukost så gråter du till kvällen" jag stör mig enormt på att jag faktiskt följer det. Ibland vill man bara sjunga med om man hör ngt bra på radion men jag kan alltså inte göra det på fastande mage eftersom jag då kommer ha sorg till kvällen...Herregud vad jag retar mig det. Törs ju inte ens prova...Hoppas det inte finns ett skrock som lyder såhär "om du dansar före frukost är du halt till kvällen". Då kommer jag alltså ha svårt att gå ikväll...Får man inte sjunga kan man ju alltid dansa menar jag :)
Mera om hur skrockfull jag är: Kan inte gå under en stege, spottar när jag svart katt, säger peppar, peppar ta i trä alldeles för ofta och skulle behöva ha en träbit i fickan att knacka på vid behov, lägger aldrig nycklar på bordet och måste jag ta upp en nyckel som någon annan lagt på bordet måste jag först knuffa ner dem på golvet med hjälp av ett tillhygge. Finns säkert mer ändå men det vill jag inte tänka på. Nuförtiden kanske det kallas tvångstankar vad vet jag?

Nåja, lilleman är på dagis nu så jag har varit hemma i gården och städat upp lite i kök och hall. Det är knappast dags att flytta in ännu men det är skönt att ha det någotsånär ihopplockat innan vårstädningen. Då våttorkas i stort sett allt utom taket. Men nu när det är varmare i luften och våren närmar sig försiktigt så längtar jag efter att få sitta i köket med en kaffekopp och se solen skina in genom buckliga rutor. Måste bara ordna en kaffebryggare, pappa hade visst några på lager så det ordnar sig.

Har fått mitt sommarjobb fixat som det verkar, ska få schema hemskickat snart. Gött att det ordnade sig. Ett bekymmer mindre. :)
Igår kväll var jag riktigt lat och snodde med mig mammas bärbara dator i sängen. Innebär det att jag är ett slappo eller datanörd?? Hade en filt i beredskap att kasta över datorn om bobo skulle vakna men luckan slog igen ett par gånger så datorn tjöt...Och tangenterna är svårare men annars funkade det så bra så.
Men nu ska jag ta och göra ngt annat en stund innan bobo ska hämtas.

1 comment:

Fröken Höst said...

Tror inte att det är bra att vara för skrockfull men jag måste väl medge att ga är det ibland också.
Tror att det är bättre att inte var så skrockfull för man går ju och vänta på att nåt hemskt ska hända bara för att liksom.