Saturday, April 23, 2011

snart är påsken över

Äntligen...Eller i år har jag faktiskt inte känt det minsta att det är påsk. Det har varit så mycket annat. Pappa blev sjuk på skärtorsdagen men han är på sjukhuset och han gör framsteg med både tal och höger kroppshalva fungerar mycket bättre nu. Så nu blir det träningsprogram osv. Hans enorma envishet hjälper nog till väldigt mycket. Fattar inte varför det skulle bli såhär,,,han är den absolut mest kärnfriska människa jag känner. Har knappt sett honom förkyld ens.
Kära, fina lilla pappa, hoppas du blir återställd snart. Fast å andra sidan är jag glad att det inte gick värre än vad det gjorde. Älskar dig!

3 comments:

Ladyintuitionstardust said...

Hoppas din pappa återhämtar sig bra! Kram!

Anonymous said...

Oj vad har hänt med din pappa?

Petra H said...

Hej!
Jobbigt när ens nära å kära blir sjuka... Har en i min närhet som blev jättedålig, å är än idag inte frisk (snart 1 år sen). Han har alltid varit frisk, lever sunt, ute i skogen ofta å gärna... en helt frisk människa, blev jättedålig bara sådär! Hoppas att din älskade pappa snart blir frisk, tror att den där envisheten som han har (som du skrev) gör underverk :) Ta hand om er! å trevlig valborg!