Friday, October 26, 2007

hata rubriker...


jaha tänkte det kanske var dags att skriva något här igen. Tiden rinner iväg och man glömmer bort en del saker och minns andra.

Så vad har jag gjort de senaste dagarna. Vi har varit i skogen och plockad mossa till adventsljusstakarna, lilleman älskade skogen. Han plockade älgbajs hehe. Kan ju alltid sälja till någon tysk eller så. Krattat gräsmattan hos mamma. Putsat några fönster. Kvistat lite träd. Var till Torsby en sväng idag till bilskroten. Jäkla skojare vi köpte bilen av. Bilen var påställd men inte var skattavgiften betald, nejdå 1660 fick vi punga ut med för att överhuvudtaget få ha bilen ute på vägen. Härligt med folk som betalar sina skatteskulder, *morr*. Ska till torsby imorgon också med tjejerna. Det är rosa bandetgalej. Ska passa på att köpa födelsedagspresent till joar och kanske sambon. Två skorpioner i hushållet, jösses. Själv är jag ju ett egenkärt lejon...

Njuter av en bishops finger medan jag springer mellan teven och datorn. Måste ju få skämma bort sig lite ibland på ett eller annat sätt.

Nu är det farväl till släkt och vänner, och alla andra som jag känner tralalala! Dvs Natti, natti folks.

No comments: