Monday, December 5, 2011

snö och knäck

Idag kom det äntligen lite mer snö, bara så att det är vitt på marken, behövs inte mer för att lysa upp tillvaron.
Hoppade över julstäd idag och hjälptes åt att städa ute på logen istället. Massa att slänga och en del att flytta längre in. Och nu ligger även golvet till nya uthuset snyggt staplat därinne och förhoppningsvis kommer det torka. Det blev ju ganska mycket regn på dem när de låg ute på släpkärran tyvärr.
Har nyss ställt ut en plåt med knäck i hallen för att svalna av. Första godiset för den här julen, ska bli gott att provsmaka sen. Det är en stor fördel med att ha kallfarstu, det blir ju som ett stort kylrum. Kanske skulle lägga maten i byrån istället för vantarna ;) Grönsakerna har sin givna plats därute. Nackdelen är ju att det inte är så skönt att passera hallen när man har ärenden i andra rum än köket och det händer ju ibland....Och så kan ju skorna frysa fast i plastmattan när det är riktigt kallt....
Imorgon blir det jobb. Ska nog kila in på bibblan också. Har nästan läst ut boken jag håller på med nu, bara några sista spännande sidor kvar. "Sankta psyko" av johan theorin. Riktigt bra.

No comments: