Friday, September 16, 2011

Kursstart

Idag har jag gjort första dagen på starta egetkursen. Ovant att sitta stilla ett par timmar och bara lyssna. Som att se på tvn och försöka att inte somna....Men det var roligt och intressant. Kul med olika föreläsare. Ser fram emot nästa träff! Måste läsa läxan också. Ska ta middag på porten sen för att fira lite. Jag firar gärna så ofta det bara går :)
Imorrn blir det tacokväll hos A & T. Ser fram emot en massa god mat, någon öl och allmänt babbel! Har nog inte ätit tacos sen vi var där senast och det måste ha varit i vintras/våras någongång så det är på tiden.:)
Kattungen mår bra förresten, katterna börjar bete sig lite bättre mor varann, Jess har slutat med sitt morrande och fräsande men vill gärna slå lite på den lille ibland. Den lille däremot har morskat upp sig och morrar o fräser. Det låter som en mix av anka och orm när han fräser, riktigt gulligt....Sen har han funnit en egen sovplats. I farstukammaren står vårt stora kylskåp på undantag och ovanpå det har jag en låg kartong som jag förvarar potatisen i, och en jutesäck täcker potatisen. Och ovanpå allt det där ligger alltså kattungen. Enrummare i högt läge...

No comments: