Friday, February 5, 2010

Festlig helg på ingång

Två födelsedagskalas vankas denna helg. Imorrn blir det middag hos E och söndag smörgåstårta/mockatårta hos mormor. Ska laga till en stor sallad imorrn som vi kan äta av hela helgen, länge sen vi åt sallad, det måste väl inte vara sommarmat?

Hade tänkt övningsköra i helgen också men uuuu vilket väglag med massor snö. Mamma körde i diket med oss igår...Vi var nästan hemma när det kom en bil som inte flyttade sig tillräckligt mkt ur vägen. Så istället för att krocka smög vi ut på kanten och det gick ju inte...Så vips stod vi på sned i snön. Joar satt lutad mot fönstret, stackarn. Ringde på D som kom med bilen men den orkade inte dra så han fick åka efter hjullastaren istället. Vi kunde se lamporna i mammas hus därifrån vi satt. Snopet.
Vi var på väg hem från en hantverksbutik norröver där vi handlat presenter. Jag kände mig som en riktig stadsbo när jag vid kassan upptäckte att de bara tog kontanter. "hmm mamma, kan du lägga ut för mig så länge?" Förr använde jag nästan aldrig kortet, nu har jag nästan aldrig kontanter på mig. Så det kan bli....

No comments: