Wednesday, July 27, 2011

soppa utan soppa

Sitter och dricker/äter räksoppa, en sån där liten påssåppa man köper i trepack. Eller att kalla det soppa är väl överdriva,,, om man läser innehållsförteckningen finner man inte mycket som man stoppar i soppan själv,visserligen gör jag inte pulversoppa själv överhuvudtaget då...Stärkelse, maltodextrin, glukossirap och 2 % räkor :/. B.la.
Har mått allmänt blä idag. Irriterad och sen illamående hela eftermiddagen. Tror att det kanske är magkatarren som gör sig påmind,fast jag hade inte det där småsuget efter något att äta utan tvärtom ville jag överhuvudtaget inte tänka på varken kaffe, godis eller mat. Nu börjar det lugna sig lite men småriver ännu.
Gardinerna hänger nu på plats i salen, det blev fint! Stor skillnad mot de som hängde i trasor. Tangentbordet krånglar....mellanslagsknappen (space) funkar som den vill. Och gissa vem som sitter här och slår hårt med pekfingrarna på den:/

Nä nu får det nog lite tv, och kanske planera semesterresan så smått. Vill inte planlägga för mkt men det kan ju vara bra om vi åtminstone kan komma på vilken dag vi ska åka och när ca vi kommer tillbaka, eventuella sevärdheter i området osv. Det tycks visst vara min roll i det hela.

No comments: