Friday, June 12, 2009

lera och lister

igår var vi på tur. Först var vi till Sunne på studentexamen. Mycket folk och lite svårt att finna studentskan. Efter det tog vi en pizza och åkte vidare till hynboholms grustag. D har en kompis som jobbar där och han hjälpte oss att fylla två baljor med lera. Så nu finns det lite lera till murningen. Sen gjorde vi en snabb sväng till bergvik innan vi reste hem.
Idag har jag plockat in lite grejer i skafferiet och just nu håller listerna på att sätta sig på plats. Fint! Ska koka en rågmjölsgröt ikväll. Kanske äter lite av den men den ska faktiskt blandas med krita och linolja till ett spackel att fylla igen hålen i golvplanket. Spikutdragaren gjorde rätt så stora hål...Sen ska golvet spikas och såpskuras. Sen luktar det underbart!!! Ska bli gött att få in möblerna igen, de tar stor plats i salen där de står nu.
På söndag bär det iväg upp på noppen för att hälsa på och lämna några paprikor. De har nog världens finaste utsikt där om jag inte minns helt fel. Ska bli kul att kika på gäststugan som barfotaernst fixade till också.
Men nu ska jag göra ngt annat. Lilleman ska snart få sova också.

1 comment:

Fröken Höst said...

Så du ska betrakta Ernst hantverk. Va kul.