Monday, January 18, 2010

Bredband


Nu finns det bredband i stugan! I ärlighetens namn så har i haft det i snart en vecka men bloggandet går tyvärr lite trögt.
Snart kan vi förhoppningsvis baka tunnbröd och pizza. Spjället har ju suttit fast men nu fungerar det igen och ikväll ska nog bakugnen få lite nytt lerbruk inuti sen är det nog bara att köra. Så det ska bli pizzakalas framöver, ni är välkomna!

Härligt väder är det också, bara 4 grader kallt. Nu är det ingen eldningspanik på morgonen med 10 grader i köket utan det ligger runt 18. Men vi är så inkörda på att elda...kanske lite onödigt med 25 grader inne men det går liksom automatiskt att peta in ett vedträ hela tiden.

Lilleman var på fyraårskontroll häromdagen och allt var finfint, förutom hörseln på ena örat som beror på en vaxpropp..Har försökt få bort den 3 gånger nu men det verkar inte hjälpa så det blir nog till att ta en tur till farbror doktor. Sovträningen har gett resultat. Han somnar i sin egen säng medan vi är i rummet bredvid och sen sover han hela natten där. Förut har han kommit tassande så fort han vaknar. Tror knappt han är riktigt vaken när han stiger upp. Men efter att vi burit tillbaka honom några nätter så sover han alltså själv. På morgonen får han självklart komma och mysa. :)

Nu ska jag strax fixa middag. Kyckling med bambuskott, champinjoner och morötter står på matsedeln.

1 comment:

Anonymous said...

Vikommer säkert om vi får!!!
=)Johanna