Monday, July 6, 2009

förmögenhetsuppbyggnad


Tittar på ryggen på en bok i min faders bokhylla, därav rubriken. Tror det handlar om hur man bäst placerar sina pengar eller någor sånt. Nej det är nog bättre att hålla sig borta från banker och aktier osv. Men nu var det ju inte det jag skulle skriva om...
Jag har blivit förkyld igen...Lilleman verkar ha klarat sig undan vattenkopporna som går (peppar, peppar) men det är ju bättre att få det som barn så det är avklarat. Jag minns mina vattenkoppor väldigt väl. Uuu vad det kliade och sved när man lyckades få hål på någon. Mormor var hemma och var barnvakt åt mig.
Nu har jag varit rökfri i nästan två veckor (imorrn). Snart blir det värt att fira!
Helgen tillbringades i Höljes på rallycross. Det var skoj som satan, höll på att säga att livet borde vara en festival hela tiden men det skulle bli sletet...Sett mkt bilar och träffat mkt folk. Och all mat ligger fortfarande kvar i frysen...Korvkiosken kan hålla en människa vid liv.
Renovering har vi inte hunnit med så mkt av den här helgen då...Det ska dras in lite andra vattenrör/avloppsgrejs i köket. Ni vet kanske hur det ser ut i köket? Det finns ju ett litet handfat precis till vänster när man kommer in i köket. Det ska kopplas in igen. Och så ska det dras rör till varmvattenberedaren i kökskantoret. Den är kopplad till vedspisen så vattnet värms den vägen och hamnar sen i kranen. Sen ska de nya rören dras under trossbotten istället för mitt i den...Då minskar risken för framtida vattenskador en del skulle jag tro.
Nu ska vi snart baka bullar, senare blir det återvinningsstationen och bibblan.

No comments: