Friday, April 20, 2007

vårvindar friska

Ja läs rubriken så fattar ni...Det underbara vädret var självklart som en dröm. Den kom ett ögonblick och försvann i nästa och nu är det bara kallt och blåsigt.
Ännu en fönsterruta har blåst ner och gått i kras, så det blir till att leta splitter igen...
Den här veckan har gått skapligt fort måste jag säga. Kan ju sammanfatta lite kort.
Måndag: var på promenad med grannen och fikade därefter hos henne tillsammans med en annan bekant och dennes dotter. Stortelli och baconsås till middag. ( Nej jag är inte besatt av att skriva om mat men det är så gott)
Tisdag: Till Torsby, medan mamma var hos kotknackaren tog jag och lilleman en promenad till ett dagis i närheten och hälsade på hans faster som har praktik där, köpte en kexchoklad som vi mumsade på utanför badhuset. Sen till bibblan och secondhanden, köpte en diagonalrandig tröja från hm. Stuvade makaroner och falukorv bestod måltiden av denna dag.
Onsdag:Gjorde nog inget speciellt, grannen var förbi på kaffe. Mm skinkgryta med sting , ännu ett älsklingsrecept.
Torsdag: Kladdis på förmiddagen, gjorde en kruka med chilifrukter på. Åkte till torsby och lysvik så att joar fick sova. Fikade på konditori. Åt lunchkorv med stuvade morötter. Mange jobbade på fritids till 21 så liten kille var trött och grinig och somnade i sjalen medan han lyssnade på Rockragge.
Fredag: Blåser kallt så man kan knappt vara ute. Handlat lite och hälsat på mormor. Joar somnade i vagnen på promenad. Ätit kinamix med korvrester. Joar krånglade mer än vanligt på kvällen, ville inte bada, inte sova. Var tydligen hungrig för han smällde i sig nästan 2 polarkakor sen somnade han rätt fort.
Phhu tror jag måste skriva lite oftare så det inte blir såna rader varje gång....

No comments: