Thursday, March 1, 2007

Feber och elände...

Jaha vad skriver man idag då....Lilleman vaknade med feber idag, men har nog haft det under natten med eftersom han varit orolig och pratat och tvinnat i sömnen. Han orkar iallafall vara uppe och leka lite men hänger gärna i famnen som vanligt. De brukar ju klara feber så bra de små.

Väntar på våren! Skönt med plusgrader ute, fågelkvitter och snöras från taken. Hoppas parabolsladden sitter nu bara....
Har grävt ner en hel drös krukor med perennfröer i snön som väntar på att få gro. Inne har det kommit upp fröer av Dahlia, Dockkrage, Blomstertobak (limefärgad i år, tycker det är lite fulfint sådär), Ampeljordgubbe.
Lyfter på plasten på mina Riddarsporre Percival hela tiden för att se när de dyker upp. Såg att de börjat grott iallafall för det var en liten spricka i jorden jag kunde kika i hehe.
Har även sått hårig skugglilja som står på vattenberedaren och värmer sig. Sen ska den i kylskåp 4-6 veckor och se ut i verkligheten och ska då gro är det meningen. En hel vetenskap det där!

Sambon börjar jobba på ett lokalt gatukök 1 maj. Kul för honom att få nåt att göra. I samma veva flyttar vi nog hem till Gersgården igen om inte våra vattenledningar frusit eller nåt sånt...

Nu ska jag värma mig lite potatis och sås som blev över från middagen.

ciao

No comments: